![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() degerli müziszen arkadaslarim pa 4x emo sd destekli setimi paylasiyorum
icerik olarak genellikle intro tarzi bildigimiz ritimler vardir arti isteyen sesleride yükleyebilir güle güle kulanin Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkür ederiz...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() güzell settmişşi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() eyvallah tesekkurler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekuurler hakan kardeşim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkür ederiz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() eyvallah tesekkürler..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() sagol varol tesekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekkürler kardesim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() thank you so much
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
emonextset, emosdset |
|
|