![]() |
#11 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkür ederim
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() cok ıyı gercekten
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() asdasdaşslkjasdasd
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler emeğinize sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkür ederim ustam
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
bateri, drum, loops, slam, wav |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
2019 Slam Exfect İnsan Sesler 178/adet | yönetim | Exfect wav | 73 | 29-06-2025 15:13 |
Drum KORG v3 Bateri Kit | yönetim | Dramkits - Snare - Kicks - Claps | 21 | 11-04-2025 00:20 |
Drum kit (alıntı) | Derbeder | fl Studio | 27 | 23-08-2024 15:58 |
Batı tef Loops Sf2 | yönetim | Vahde - Düble Style Loop | 10 | 29-12-2021 13:52 |