![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Tanbur Solo Taksim
WİNRAR : ŞİFRE : PASSWORD ↔ klavyeciler.com Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürlerrrrrrrrabi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() ------------------------------------------------------
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Thanks for sharing master
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürler Üstad..Emeğine sağlık. Özel bir çalışma olmuş. Devamını bekleriz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() emeginize saglık tesekkurler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() qsdqsdqsdqsdqsdqsdqsd
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Merhaba, elinize sağlık. Bu kayda ne uyguladınız? Gerçekten çok hoş.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
solo, taksim, tanbur |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
︵ Meyan Taksim ︵ Keman Hicazz Taksim | yönetim | Keman Solo Taksim | 33 | 18-06-2025 15:18 |
Elektro 4Tel Solo Taksim | yönetim | Elektro Solo Taksim | 26 | 14-03-2025 00:12 |
Bağlama Solo Trio Taksim | yönetim | Elektro Solo Taksim | 24 | 11-09-2024 03:25 |
Kawala Hüzzam Taksim | yönetim | Kawal Solo Taksim | 11 | 30-12-2023 15:59 |
Yamaha Tanbur Sesler UVN | yönetim | Yamaha Paket Sampleler | 2 | 08-04-2020 05:28 |