![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Merhaba Arkadaşlar
Yukarda yazdığım gibi Şu PA4X de assignable switches bir türlü kayıd etmiyor her yeni açılışta geri standart ayarlarına geliyor kilit meseleside aynı ister açık ister kapalı KAYDETMİYOR . Yapan varsa yazarsa çok memnun olurum Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Ayarlarını yaptıktan sonra fade aot tuşunun yanında my settings tuşu var ona basılı tutup ekrandan ok lr. Yeterli olucaktır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürler yardımın için
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Allah razi olsun 3 ay sonra sayende cözdüm.Tessekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Rice ederim,bu tarz bilgi ihtiyacınız varsa yazın elimizden geldiğince bilgilendiririz,youtube kanalda video da çekebiliriz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() bilgilendirme için çok teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
assignable, kayıd, pax4, switches |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
satılık pax4 cüneyit ertaç sd kart fiyat 350 tl | memo6565 | Satılık Enstrüman | 3 | 29-01-2020 07:57 |
Assignable Switches | memomemo | Korg Soru Cevap | 0 | 01-10-2019 11:56 |