![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Sevgili arkadaşlar, korg pa serisi setlerin içindeki sesleri kullanmak istesek herhangi bir pa setin içindeki kmp seslerini çıkarmak için bir yol ya da program var mıdır? Teşekkürler, iyi forumlar herkese.
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Merhaba,klavye üzerinde iken samle sesleri tek tek alabilirsiniz.şayet bilmiyor iseniz youtebe lanalımızda video yayınlayabilirim.( pa menagerde belki olabilir emin değilim )
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Öncelikle cevap verme nezaketinizden ve ilgilinizden dolayı teşekkür ederim. Benim klavyem korg kronos. Sanırım sizin kastettiğiniz pa serili klavyeler için. Eğer Kronos için bir yolu varsa öğrenmek istemiştim. Ama sanırım böyle bir video çekseniz pekçok arkadaşın işine yarar diye düşünüyorum. En azından bazı arkadaşlar beğendikleri sesleri kendi setlerinin içine dahil edebilirler. Tekrar teşekkür ederim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok teşşekkurrr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekur ederim haci dayi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekur ederim hacidayi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tessekkur ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesesqwyiptwnyptqjtor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Pa setlerinin sadece seslerini cevirebilecegimiz program
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
çevirebileceğimiz, program, sadece, seslerini, setlerinin |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Traktor Pro 2.1 Program | Derbeder | Müzik Programlar | 21 | 29-06-2025 20:44 |
Ketron X1 pc Haberleşme Program | yönetim | Ketron X1 Set | 7 | 04-06-2025 11:30 |
Extreme - Samples Converter Program | yönetim | Extreme Converter | 150 | 21-03-2025 01:57 |
Acoustica Mixcraft Pro Studio Program | yönetim | Müzik Programlar | 38 | 29-12-2024 23:59 |
Ketron X1 pc Haberleşme Program | yönetim | Ketron O.s Sistem | 4 | 25-05-2022 15:05 |