![]() |
#41 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekkurler sagolun
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekkürler klavyeciler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() rica ederim güle güle kullanın arkadaslar ritimler v1 ve v2 usb setteki ritimlerle bire bir aynı v2 ritimlerinde bır kac vurus harıc hersey tam
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekü ederiz emege saygı üstad
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürler bakalım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürler emeğinize sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekkurlerrr dgerlı dostum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkür ederim usta...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() paylaşım için tesekkür ederiz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
↪, ⋙, ⋙Özel⋘, 2019, 2020, 250mb, ersin, full, karma, korg, pa3x, sağlam, set, settem, son, tati, usb, özel |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Roman Sezgo 400mb Pa4x Set | yönetim | KORG Pa4x Set | 225 | 07-05-2025 23:03 |
exp Tati Karma pa1000 4x Set | Ahmet şafak | KORG Özel Style Set | 208 | 06-04-2025 15:10 |