![]() |
#211 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkür ederim!
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekürllerrrr.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tsk ederim ellerine saglik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Deneyen var mı arkadaşlar ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler hacı dayı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() eyvallah reisbakcaz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekkur ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() [color="black"]LİNK BOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ[/color]
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() ellerinize kollarınıza sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
↪, ⋙, görme, içerik, kontrol, korg, program, programı, set, İçerik |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mp3 Transpose Programı | yönetim | Müzik Programlar | 80 | 06-07-2025 03:24 |
+ Korg Set PCM lerini wav Yap | yönetim | Klavye Programlar | 138 | 21-06-2025 16:50 |
vArranger V2 (En iyi org programı) | seghob344 | Müzik Programlar | 33 | 01-06-2025 21:13 |
Cool Record Ses Düzenleme Programı | yönetim | Müzik Programlar | 42 | 06-04-2019 02:18 |