|
|
#1 |
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack Merhabalar,
Ram'de 2 mb boş alan var. Başka setlerden alacağım ritim ve soundlar var fakat alanım yok. Kullanmadığımız sound yada ritimleri silmek istiyorum fakat başka alanda kullanılıyor ve işime yarıyor ise , diğer tarafı da bozacağız. Bunu pratik olarak nasıl yapabiliriz. Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
|
|
|
|
|
#2 |
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack Kullanmadığın sound un altındaki sampleyi silip oraya klaavyenin kendi sound larından birini atayabilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack tesekkuredefdgjk
|
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| açmak, gereksiz, pa600de, ramde, sesleri, silmek, yer |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|