|
|
#1 |
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack Mevlut pa 800 seti lazim arkadaslar... simdiden teşekürler
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
|
|
|
|
|
#2 |
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack tesekkurler tesekkurler
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack Teskurlerrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack teşekkürler emeğinize saglık
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack tskürler kades bakalim
|
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| 800, lazim, mevlut, seti |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|