|
|
|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack "Müzik Yapma Programý"
Buzz, bilgisayarda amatör olarak müzik yapmak isteyen kullanýcýlar için kullanýþlý ve ücretsiz bir müzik yapma programý. Kullanýmý çok kolay olan müzik yapma programý ile çok güzel müzikler elde edebilirsiniz. Kolayca objeler ekleyebilir, eklediðiniz objeleri birbirine baðlayarak istediðiniz müziði elde edenen kadar deneme yanýlma yapabilirsiniz. Step sequencer, dsp efektleri, ekolayzýr, distortion, analog gecikmeler, filtreler gibi pek çok müzik yapmak için aracý içerisinde bulundurur. Bilgisayar üzerinde müzik yapan kullanýcýlarý, karmaþýk programlarla uðraþma derdinden kurtarýyor. Ayrýca yapmýþ olduðunuz müzik efektlerini mono veya streo olarak ayarlayabilirsiniz. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Alıntı:
| |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|