|
|
|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack + 665mb 2019 ferdi usb Pa4x Set
Winrar : klavyeciler.com Sifresi : klavyeciler.com Parola : klavyeciler.com Rar Code : klavyeciler.com Password : klavyeciler.com klavyeciler.com iyi forumlar dileriz |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack sadece rar dosyasý bile 500mb ilginç. paylaþým için teþekkürler
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack kimse indirmesin bunu içinde hiç birsey yok 677 mb baktýðýnda içine yabancý ritim çoðu
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack belki güzel bir þeyler vardýr diye yüklemeye kalktým önce uyarý verdi sonra global bölümündeki her þeyi kilitledi. Farketmeden önce eski setimi veya baþka bir set kurmayý denediðimde hep kilit hatasý verdi baþta þaþýrmýþtým ama sonradan global bölümündeki kilitleri açýnca eski setimi kurmayý baþardým. Aklýnýzda olsun
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2018
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack teþekkürler...........................
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|