|
|
|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack + 135mb Fender Ses Paketi pa900
![]() Winrar : klavyeciler.com Sifresi : klavyeciler.com Parola : klavyeciler.com Rar Code : klavyeciler.com Password : klavyeciler.com |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Hacý dayý seslerin %90 ý sýkýþtýrýlmýþ compressed Pa 800 kullanamaz Mümkünse Pa 800 versiyonunu da convert edip yayýnlarmýsýnýz?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Hacidayi inan süpersin! Sana burdan iki öpücük
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack eywallah saðolun iki öpücük de benden sana
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2018
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Sesler super ama ritimler neden calmiyir yok acaba eksik mi indirdim
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2018
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack User dk yok haci dayi simdi indirdim eksik yardimci olursan sevinirim sesler harika ritimlerde oyledir bir yardim
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| ↪, ⋙, 2017, candm, fender, korg, pa3x, pa900, pack, paketi, ses, sesset, set, son, soud, sound |
|
|