|
|
|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: May 2018
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Manager proðramýnýn eski versiyonunu yükleyin. Resimdeki Ýran seti.
|
|
|
|
|
|
#3 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Yem 2.5.2 sürümünü kullanýyorum. Eski yem versiyonu elimde yok sizde varsa paylaþabilirmisiniz.
|
|
|
|
|
|
#4 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack |
|
|
|
|
|
#5 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
|
|
|
|
|
#6 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Manager programýnýzý kalýntýsý sýfýr olacak þekilde silin ve son 2,52 i kurun. Ben son versiyonla yükledim sorun yok. Buraya ppf formatýnda ekliyorum. Güle güle kullanýn....
http://s2.dosya.tc/server8/nmc47h/IRAN_SET.zip.html |
|
|
|
|
|
#7 | |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Alıntı:
| |
|
|
|
|
|
#8 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Problem benim bilgisayarýmdan kaynaklanýyordu. Bilgisayara format çekilerek sorun düzeltilmiþtir. Yamaha kullancýlarýn bilgisine saygýlar..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack thaaaank you very much for the sounds
|
|
|
|
|
|
#10 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Çok teşekkür ederim.
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| genos, için, setlerini, tyros, uyarlama, yardým |
|
|