|
|
|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack PSR-A3000 Ýnstrument Ýnfo.n27
N27 dosyasýný orgunuzdan alabilmek için aþaðýdaki adýmlarý izleyebilirsin. 1-Herhangi bir USB flash disk'i orga takýnýz. 2-Data-Tempo yuvarlaðýnýn yanýndaki FUNCTION tuþuna basýnýz. 3-Ekranýn sað üst kýsmýnda kalan TAP tuþuna sað tarafa 1 defa basarak 2. sayfaya geçiniz. 4-(G) düðmesine SYSTEM sekmesine basýnýz. 5- "EXPORT INSTRUMENT INFO" sekmesine basiniz. 6-Ekrana iki defa çýkacak olan uyarý yazýlarýna OK diyerek geçiniz Bu þekilde n27 dosyasýný flash belleðe kaydedip alabilirsiniz. Genellikle ücretli setleri satýn alýrken satýcý sizden ister. Yem programýnda orgunuza ait bir set oluþtururkende ihtiyacýnýz olacaktýr. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack PSR-A3000_InstrumentInfo.n27 dosyasý ne demek her org n27 dosyasý aynýmý
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack alwtin info seri numarasi anlamýna geliyor kullanýma gelirsek piyasadaki ppf formatlý dosyalarý düzenler siniz aþaðýda verdiðim n27 dosyasý kullana bilirsiniz
Ancak ücretli bir set alacaksanýz kesinlikle sizin orgunuzdaki n27 dosyasýný alýp seti alacaðýnýz kiþiye gönderin. Bu konuda dikkatli olmanýzý tavsiye ederim. Aksi taktirde aldýðýnýz kilitli set n27 dosyasýna göre kilitlendiðinden ve baþka bir orga aitt n27 göndereceðinizden aldýðýnýz set orgunuzda çalýþmayacaktýr. PSR-A3000_InstrumentInfo.n27 dosyasý ![]() https://drive.google.com/file/d/1Nl6...ew?usp=sharing ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
#5 |