|
|
|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2020
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Arkadaþlar pa 300 ü 64 mb yapan oldu mu aramýzda? Ýnternette yaptýðýný söyleyen bi kaç paylaþým var ama nasýl belli deðil.
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack ustam ben para ile almýþtým orgum 64lük oldu ama 64 mb lik görev görmüyo ayný 32 mb lik set ata biliyorsun 32 mb de boþa kalýyo
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2020
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2020
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack tamamen yalan inanmayýn aletin fabrika seslerini silip yapýyor fabrika sesleri olmadan sen ne çalabilirsin
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Hocam ne bilem.bi hefes le kandik adama para ile aldik
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Üyelik Tarihi: May 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack teþekkür ederim
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| 300, korg |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|