|
|
|
|
#1 |
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack Bu video da ise ana penceredeki ayarları kontrol etmek
![]() ![]() ![]() Konu Derbeder tarafından (25-12-2024 Saat 12:23 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack çok teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack teşekkürler....................................... ...................
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack teşekkürler....................................... ...................
|
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| ayarları, genel, kontrol, pan, scripti, tune, volume |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|