![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() arkadaşlar tyros 3 için or 700 titimlerini okutmak için kit dizen arkadaşlar varsa en azından or 700 ritimlerini kullanalım paylaşırsanız sevinirim .....
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() hazır piyasada bulunan or700 dramkit leri var onlar ile or700 ritimlerini edit yapabilirsiniz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() thaaaank you very much for the sounds
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() merci merci merci
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() thank you so much for sharing
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() thank you so much for sharing
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tsklerrrrrrrrrrrrrr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
tyros, tyros3, yamah, yamaha, yardım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yamaha Tyros 3 Bekir SeT | yönetim | Yamaha Tyros3 Set | 55 | 25-12-2024 16:26 |
Tyros 4 setlerini Genos için uyarlama yardım | islamtekci | Yamaha Soru Cevap | 10 | 07-10-2020 00:34 |
acil yardım | orhan0027 | Soru Cevap Duyuru Haber | 1 | 16-05-2019 14:11 |