![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Ketron X1 NKX Ney Sesi
WİNRAR ŞİFRE : hacidayı Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() thaaaaaaaaaaaaaaaannnsss
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Ok very good okk okk 123
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() thaaaaaaaaaaaaaaaannnsss
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() sagolasınn hocammmm
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() saol ttttşşşşşkkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
ketron, ney, nkx, sesi |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ketron X1 NKX Klarnet Sesi | yönetim | Ketron X1 Set | 5 | 09-08-2024 18:50 |
Ketron X1 NKX Tenör SaX Sesi | yönetim | Ketron X1 Set | 7 | 15-02-2024 23:00 |
Ketron X1 NKX Kawal Sesi | yönetim | Ketron X1 Set | 5 | 15-02-2024 22:58 |
Ketron X1 NKX Kuru Bağlama Sesi | yönetim | Ketron X1 Set | 6 | 09-08-2021 21:41 |
Ketron X1 NKX Alto SaX Sesi | yönetim | Ketron X1 Set | 4 | 09-08-2021 21:40 |