|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Önceden indirdiðiniz expansionlar varsa 30 gbytý boþuna indirmenize gerek yok oluyormu diye baktým önceden sahip olduklarýmý sorun çýkarmadan hepsini aldý bunu da belirteyim dedim
Torrent programýný indirmeniz gerekiyor, aþaðýya linki koydum, torrent dosyasý soranlar oldu onun linkini de aþaðýya ekledim Kurulum nasýl yapýlýyor diyenler için dosya içerisinde video ve kurulum.txt(Rusça) mevcuttur. Önemli Not: Dosyanýn içerisinde bulunan setup asla çalýþtýrmayýn baþka setup yüklediðim için farketmemiþim. Setup Link yolu : Refx Nexus 4 veya Refx Nexus 5 ![]() UTorrent; ![]() Bu Üyeye Ait Konular Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Konu Derbeder tarafından (01-01-2026 Saat 14:41 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: May 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack tesekkürler klavyeciler
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2020
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Emeðinize saðlýk çok teþekkürler
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack kapali galiba acilmiyor..
Konu hasso450 tarafından (20-12-2023 Saat 21:23 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2022
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack tesekürrler...............
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack paylaþýmýnýz için teþekkürler. Mac için uygun mudur ?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2024
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack teþekkürler emeginize saglýk
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| 195gb, complete, full, nexus, refx |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|