![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() FULL KARMA TEKER TEKER ÜMİT KORMAZ USTANIN İLK SETİNİN ÜZERİNE TÜM SESLERİ VE RTMLERİ TEK TOPLADIĞIM GAZİNODA VE DÜĞÜNDE KULLANDIĞIM SETİMDİ RAM DOLUNCA 2018 2019 DA BIRAKTIM AMA YÜKLEMEYE DEĞER BENCE VAHTE DUBLE 3-4 2-4 ORY LOOP LUDUR GENELDE KALİTELİ RTM VE SESLER VARDIR AMA HERKEZİN ZEVKİ VE SANATINA SAYGI DUYARIM
BENDEN YANA HELAL HOŞ OLSUN GÜLE GÜLE KULLANIN DEĞERLİ ÜSDATLARIM NOT:ESKİ SETLERDEN KALAN BAZI RTM VE SESLER ÇALIŞMAYA BİLİR Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürler eline sağlık.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekkurler üstadım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok teşekkürler..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekur ederımmmm
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok çok teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürler sağol
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
256, full, karma, set, süzen, Şerif |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tayfur Şerif Korg Pa2x SeT | yönetim | KORG Pa2x Set | 58 | 09-07-2025 14:52 |
NM Drk full Karma pa3x Set | yönetim | KORG Pa3x Set | 283 | 22-06-2025 22:26 |
Şerif Korg Pa2x SeT | yönetim | KORG Pa2x Set | 28 | 12-03-2025 21:26 |
K0RG Pa Dört X 730mb full Karma SeT | yönetim | KORG Pa4x Set | 312 | 25-01-2025 14:29 |
GoldWave Full | yönetim | Müzik Programlar | 35 | 20-08-2024 05:54 |