![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Refx Nexus 5 kurulum yapmadan önce eski sürümle ilgili kayıt girdisinden kaldırın sonrasında setupı kurun...
Diğer expansionlara sahip olmayanlar nexus4 torrentinden indirebilirsiniz...(Linki aşağıya ekledim) Önemli Not: windows 7 veya 8 kullananlar hatalar ortaya çıkıyor, Windows sürümünüzü 10 veya 11'e yükseltiniz. ::::::::::::::: Retro Penceresi ::::::::::::::::::: Nexusu her açtığımda Retro olsun isteyenler C:\Users\Public\Documents\reFX\NEXUS klasörün içerisinde " Preferences " açın altta " Start Retro " oradaki kısmı " TRUE " olarak değiştirin. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::: ![]() ![]() Setup ![]() Nexus 5 Library Refx Nexus Full Expansionlar 197 gb ![]() ![]() —————————————————————————————————————————————————— —————————————————————————————————————————— Bu Üyeye Ait Konular Vbulletin forum sitesi kurmak isteyenler için hazırlamış olduğum (Kurulum Paketleri + Tüm Eklentiler) iki arşivimiz bulunmaktadır ![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Konu Derbeder tarafından (11-05-2025 Saat 12:43 ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Nexus 5 güncellenmiştir...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() N5 RETRO SKİNS Eklenmiştir
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() klavyeciler.com
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
avatar, değiştirme, library, nexus, refx |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Refx Nexus 4 Full Complete 195gb | Derbeder | Müzik Programlar | 16 | 25-06-2025 17:01 |
Refx Nexus 2 Full + Expansion (32 GB) | Derbeder | fl Studio | 72 | 25-05-2025 23:15 |
Refx Nexus 4 Setup | Derbeder | Müzik Programlar | 2 | 11-01-2025 21:35 |
Refx Nexus Avatar | Derbeder | Müzik Programlar | 1 | 13-12-2024 05:50 |
Refx Nexus Presets Tüm Arşivim | Derbeder | fl Studio | 0 | 30-11-2024 16:58 |