|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Mp3 Direct Cut
Alanýnda en baþarýlý ses düzenleme yazýlýmlarýndan biri olan mp3DirectCut ile MP3 dosyalarýnýz üzerinde ses kalitesinde kayýp yaþamadan kopyalama, kesme ve düzenleme iþlemleri gerçekleþtirebilirsiniz. Bu ücretsiz araç müziklerde, þarkýlarda veya diðer ses dosyalarýnda istenmeyen kýsýmlar için hýzlý bir þekilde kesme iþlemi yapabilme imkaný saðlarken sahip olduðu diðer özellikler ile mp3 dosyalarýný düzenlerken ihtiyacýnýz olabilecek çoðu iþlemde en büyük yardýmcýnýz olmaya aday. Ýçerisindeki kaydedici ile oynatýlan tüm kaynaklardan anlýk MP3 kaydý yapabildiðiniz program dosyalar ile iþlem yaparken ses kodlamasýnda hiçbir deðiþiklik yapmayarak kaynaktaki sesin kalitesinin her türlü iþlemden sonra ayný þekilde kalmasýný saðlýyor. ![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Alıntı:
| |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|