![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() ![]() macOS 13, 14 ve 15 (en son güncelleme) Windows 10 veya 11 (en son Service Pack) Intel Core i5 veya eşdeğer CPU veya Apple Silicon, 4 GB RAM (6 GB önerilir) Direct 3D 11.1 (Özellik Seviyesi 11_0) veya üzeri için grafik donanım desteği 2 GB boş disk alanı, tam kurulum için 52 GB ASIO, Core Audio ve WASAPI'yi destekler Rar Şifresi: 123 veya 12345 Bu Üyeye Ait Konular ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vbulletin forum sitesi kurmak isteyenler için hazırlamış olduğum (Kurulum Paketleri + Tüm Eklentiler) iki arşivimiz bulunmaktadır ![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Konu Derbeder tarafından (15-05-2025 Saat 15:55 ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Paylaşım için teşekkürler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürlerr paylaşım içinnn
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekkür ederim....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürlerr paylaşım içinnn
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
denenmiştir, full, instruments, kontakt, native |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
FL Studio 24 Full (Denenmiştir) | Derbeder | fl Studio | 9 | 12-06-2025 17:47 |
Kontakt 6 v6.5.3 Full Patched | Derbeder | Kontakt KSP Scripting | 7 | 06-02-2025 15:59 |
Kontakt Düzenleme Programları | Derbeder | fl Studio | 22 | 20-04-2024 22:20 |
FL Studıo Layer Instruments Control | Derbeder | fl Studio | 0 | 04-05-2020 14:29 |