![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() ![]() buna biraz daha eklemeler yaptım, komalarınızı kaydedip daha sonra kullanabilmek için load/save pneceresinide koydum, switch ile tüm butonlar seçili clear ile de hepsini sıfırla butonları ekledim. kanalımı destek olmayı unutmayın! https://www.youtube.com/channel/UCgD...Wx5srmJZ-1yS-Q LİNK GÜNCELLENDİ 24.08.2023 ![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Konu Derbeder tarafından (02-01-2024 Saat 12:48 ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Ellerinize saglik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() eline emeğine sağlık sağlık süpersin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekkürler ellerize saglık....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler sağol
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Link güncellendi.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
2021, guarter, scale, tone, yenı |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Quarter tone (Dosya mevcuttur) | Derbeder | Kontakt KSP Scripting | 20 | 03-12-2024 21:21 |
+ Roland E-A7 Tone Manager | By Piyanist | Klavye Programlar | 17 | 27-10-2024 01:56 |
set 2021 set | berkayguven | KORG Ses Paketleri Set | 16 | 19-04-2024 22:01 |
Roland E-A7 Tone Manager | yönetim | Roland O.s Sistem | 8 | 21-03-2022 00:27 |