|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: May 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Öncelikle tüm forum arkadaþlarýmýza merhaba diyerek baþlýyorum. Lütfen yanlýþ anlasýlmasýn ben satýcý falan deðilim. Uzun süredir Kronos almak için bekliyordum, yeni versiyonu sanýrým Can Elektroniðe gelmiþ, haberiniz olsun istedim. Eski kronos 2 ile aslýnda rengi ve bir iki ekstra sesi dýþýnda fark yok. Ama arada da sýfýr alacaksanýz ahým þahým fiyat farkýda yok, o yüzden yeni versiyonu daha mantýklý geldi bana. Yeni ses olarak çok güzel bir italyan pianosu ve KAPRO firmasýnýn orkestrasyon sesleri var. Bilgilendirmek istedim dostlarýmýzý
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Hayýrlý olsun bilgiler icin teþekkürler iyi forumlar
![]() |
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| giriyor, korg, kronos, stoklara, yeni |
|
|