|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Pa600 V2 Sistem Sample import Acýk
mustafa özcan kardeþimize teþekkürler paylaþýmý için rar þifresi klavyeciler.com Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Bu programý yukleyince ne deðiþiyor açýklama getire bilirmisiniz. Ne iþe yarayacak.. bilginizi bekliyoruz sayýn admin Hacý dayý
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Tecrübe Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack bildiðiniz gibi pa 600 lere kmp ksf wave dosyalarý atýlmýyodu yani sound dedikten sonra diðer üst modellerdeki gibi sample edit bölümüne giriþ yoktu bu sisemle sample loop ve taksimleri kmp ksf ve wave formatýnda dosyalarýnýzý import edip editleyebiliyorsunuz yani bu alet için imkansýz denen bi bölüm artýk bu os ile size sunuluyo...kendi adýma ben kullanýyorum ve her gün sahnedeyim harika bir gelliþme bu pa 600 için ...teþekkürler
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Paylaþým için teþekkürler ederim ama not arkadaþlar þunu söyleyim bu os yükle dikten sonra mp3 ve midi çalmaya biyor.bilginize arkadaþlar devre dýþý kalýyor
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |