![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() performans seslerİ yüklemek İçİn
1) disketi tak. 2) diske bas. 3) f1 fopy disk’i seç 4) oklarla single(real perf) gir. 5) enter’a bas. 6) karşına sol tarafta disk içindeki bloklar gelecek. 7) tek tek yüklemek için herhangi bir blok üstüne gel. 8) enter’a bas. 9) blok içindeki sesler karşına gelecek. 10)yüklemek istediğin ses üstüne gel sağ tarafta boş bir yere yükle. 11)bu şekilde 64 adet performans ses yükleyebilirsiniz. noterformans sesleri kullanmak için (performance groups ) bölümünde (1....8)arası kullanılabilir. her bölümde 8 adet ses vardır. not:canlı çalarken performans sesleri rahat kullanmak için st.lock aktiv olması gerekir. Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tanks very ncee progv and very good sesler merci for you
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
gem, performans, ses, wk8, yükleme |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Roland E-A7 MRH Performans Sesleri-2 | yönetim | Roland E-A7 Set | 19 | 05-11-2024 17:23 |
Gem Wk8 Performans Ses Ayarlama | yönetim | Gem Blok Set | 0 | 09-05-2017 14:42 |