![]() |
KORG PA1X e set yüklemek için yardým
pa 1x orgumun içerisinde çok eski setler mevcut ve yený setlerden temin edip yüklemek istiyorum, ancak þuana kadar baþarýlý olamadým, yeni set bulunmuyor,ayrýca yazýcý kablosu ile org un usb giriþinden bilgisayara baðlanmak istediðimde kilitli gibi bi uyarýyla karþýlaþtým, yani org un içerisine giremiyorum
|
Cevap: KORG PA1X e set yüklemek için yardým
Usb kablosunu bilgisayara ve orga takýn. Disc > USB > Enable yapýn. Bilgisayarým'da pa1x'in hdd'si çýkacak. Setinizi rar'dan çýkarýp ABC.SET klasörü halinde hdd'ye kopyalayýp yapýþtýrýn. Daha sonra Disc > Load menüsünden seti seçip load yapýn.
|
Allah razý olsun ya saðolasýn, þimdi görevdeyim, en kýsa zamanda bakarým anlattýðýn þekilde
|
Buradaki setler güncel setler mi biliyor musunuz, bunlardan indirip yükleyebiliyor muyuz pa1x e yani kýsaca bi de ?
|
pa1x çok eski bir cihaz dolayýsýyla çok yeni biþey olucaðýný sanmýyorum.
|
Sýkýntý da bu zaten, 1x in sound u iyiydi seviyordum, ama set bulunmuyor, yeni bi klavye alacaz gibi bu gidiþle
|
Maalesef sound güzel ama cihaz eski nezam ne sýkýntý verir bilinmez ayrýca sound eski yýllara göre güzel geliyordu yani rakiplerine göre .Diyelim.👍🙋
|
Deðerli klavyeci dostum, korg un hdd sine eriþimi saðladým, usb kablosundan kaynaklýymýþ eriþemem sýkýntýmýz, ancak þöyle bir sorun var elimizdeki setleri, RAR dosyasýndan ABC.SET klasörü haline nasýl getiriyoruz ? saygýlarýmla...
|
son olarak, bu pa 1x, diðer korg modellerinin hangilerinin set ini de okuyabilir acaba bilgin var mýdýr ?
|
| Þu Anki Saat: 00:54 |