| Aranjor34 |
15-05-2021 17:43 |
Ýyi ama hangi set arkadaþlar?
Arkadaþlar herkese selam sitenizi bir arkadaþým önerdi saðolsun bende sorunumu çözmek için üye oldum.Þuan yeni aldýðým pa 800 cihazým için ki bu konuda yeniyim set arayýþýndayým, ve arada setler yüklüyorum kimi eksik bozuk, kimi þöyle böyle ama olmadý bir tatmin eden set son duydugum emo ve baju set ki onlarda ücretli diye bulaþmadým :) þöyle birþey duydum. Unu temizlemek için elekten geçirince temiz gelen un içinden ve sonunda kalan çakýl taþlarý ile temiz bir un elde edildiðinde o iþte en iyi undur ya:) Bu durumda buna benzer gibi düþünerek ordan burdan sesleri harmanlayarak elinde kalanlar ne ise o en temiz setmidir? Yada böyle yaparak varmýdýr böyle bir seti elde etmek ve bunu yapmak zorundamýyým yada? Tamam anlýyorum sonuçta herþey emek kimseye bedava köfte yok:) ama bu gibi siteler paylaþýmcý ise bu konudada yardým edeceðini düþündüðümden de keza bu soruyu sormamýda mazur görün ve ben hangi en iyi seti yüklemeliyim?.Önereceðniz durum nedir? yardýmcý olursanýz sevinirim.Hayýrlý bayramlar herkese :)
|