![]() |
korg pa1x set paylaþýn :)
s.a arkadaþlar öncelikle hepinizi saygýyla sevgiyle selamlýyorum.bugün konumuz korg pa1x bakýyorumda kimsecikler elinde olan setleri paylaþmýyor müzisyenler böyle olmamalýyýz birbirimize yardýmlaþmazsak kimler bize yardýmlaþýr o yüzden elimizi vicdanýmýza koyalým lütfen rica ediyorum korg pa1x tekrar canlandýralým bende elimden geleni yapýcam. sizlerde elinizden geleni lütfen yapýn saet varsa paylaþýn bu cihazý yetim býrakmayalým. haci dayý hocam sizden de önemle rica ediyorum piyasada olupta paylaþýlmayan çok set var. pa1x için lütfen bi araþtýrýn sitede bakýyorum günümüz hala korg pa80 için convert edilip set yapýyolar neden pa1x için yok anlamýþ deðilim.. hepinize saygý ve sevgilerimi sunuyorum allah a emanet olun
|
Cevap: korg pa1x
sayýn kulakter forumdan 684 adet set veya sample ses indirmiþsiniz ama tek bir paylaþýmýnýz yok önce siz bir paylaþým yapýnýz yolu acýnki diðer paylaþýmlar gelsin iyi forumlar
https://www.mediafire.com/convkey/73...tzoq33ke6g.jpg |
Cevap: korg pa1x set paylaþýn :)
s.a haci dayý msj þimdi karþýlýk vermek nasip oldu tabiki ne demek açýlýþ benden olsun ama sanmýyorum bu ilk ve son olur inþallah yanýlýyor olurum iyi günler
|
hocam yalnýz seti nasýl paylaþýrým yardýmcý olsan?
|
hocam dosya paylaþma videonu buldum
|
| Þu Anki Saat: 18:35 |